3d Menu

Σελίδες

Sketch Event: The Smurfs!

 Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

18:00-20:00

Ελληνοαμερικανική Ένωση

Θέατρο

Powered by Wacom



Το sketch event του επετειακού 15ου Comicdom Con Athens έχει θέμα τα αγαπημένα μπλε πλασματάκια μικρών και μεγάλων – τα Στρουμφάκια! Καλλιτέχνες από το Comicdom Con Athens και το νέο φεστιβάλ εικονογράφησης illustradays, σχεδιάζουν ζωντανά για το κοινό, με μέρος των εσόδων από την αγορά λαχνών για την απόκτηση των μοναδικών αυτών σχεδίων, να διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Εκτός, όμως, από τα υπέροχα σκίτσα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών, όσοι αγοράσουν λαχνούς θα μπουν και σε κλήρωση για να κερδίσουν δύο εκπληκτικές ταμπλέτες σχεδίασης, προσφορά της Wacom! (Wacom Intuos Ctl-4100wlk-N Bluetooth, Small, Black & Wacom Intuos Ctl-6100wlk-N Bluetooth, Medium, Black).

Όσο περισσότερους λαχνούς αγοράσετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε και παράλληλα να ενισχύσετε έναν αξιόλογο φιλανθρωπικό σκοπό.

Συμμετέχουν: Νικόλας Στεφαδούρος, Δημήτρης Κάσδαγλης, Ραφαέλα Κόνη, Δημήτρης Καρλαφτόπουλος, Σοφία Κυρίμη, Truc Louise, Dan Pap, Μαρία Σωτηροπούλου

Όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, για την είσοδο στα events και panels του Comicdom Con Athens 2021 απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (για τους ενήλικες), ή δήλωση self test (για τους ανήλικους).

Πηγή: https://www.comicdom.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *