3d Menu

Σελίδες

Τα Στρουμφάκια θα επευλαύνουν στο Netflix με νέα σειρά!

 Τα στρουμφάκια ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix με νέα σειρά για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί! Δείτε αναλυτικά!


Τα στρουμφάκια ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στο Netflix μέσα στα επόμενα χρόνια τόσο με νέα σειρά σε 3D animation όσο και με την κλασική σειρά της δεκαετίας του 1980. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες!

Σύμφωνα με πληροφορίες το Netflix θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά Στρουμφάκια μέχρι και το 2023 (μεταξύ Απρίλιο και Ιούνιο) αφού πρώτα κυκλοφορήσουν στο Nickelodeon.

Η Nickelodeon αναμένεται να κυκλοφορήσει τα νέα τρισδιάστατα μικρά ανθρωπάκια τον Οκτώβριο, όπως ανακοινώθηκε τον Μάρτιο στο Nicks Virtual Upfront Show. Συνολικά η νέα σειρά θα αποτελείται από 52 επεισόδια 11 λεπτών περίπου το καθένα.


Η υπόθεση της νέας σειράς και τα κλασικό καρτούν

Η νέα σειρά Στρουμφάκια στο Netflix θα είναι βασισμένο στα κλασικά κινούμενα σχέδια των εταιρειών LAFIG Belgium και IMPS, ενώ σε μία ολοκαίνουργια 3D μορφή η ιστορία θα ακολουθήσει τον Μπάρμπα Στρουμφ, την Στρουμφίτα, τον Σπιρτούλη,  τον Προκόπη, τον Σκουντούφλη κι όλα τα άλλα αγαπημένα μας πλασματάκια σε νέες περιπέτειες. Η σειρά θα είναι φυσικά γεμάτη χιούμορ, αγάπη και πολλή δράση!

Μάλιστα, παράλληλα με τη νέα σειρά, τα παλιά Στρουμφάκια που αγαπήσαμε μικροί και μεγάλοι θα είναι διαθέσιμα στο Netflix. Όλες οι 9 σεζόν και τα 272 επεισόδια σε ανανεωμένη μορφή και υψηλή ευκρίνεια.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη η πρώτη σεζόν του κλασικού καρτούν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix, όπως και η live-action ταινία The Smurfs 2. Το Netflix προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανανεώσει το παιδικό περιεχόμενο, δεδομένου ότι πολλά κλασικά κινούμενα σχέδια αποχωρούν από την πλατφόρμα λόγω λήξης συμβολαίου.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι η νέα σειρά Στρουμφάκια στο Netflix θα φέρει νοσταλγία στους μεγαλύτερους συνδρομητές, ενώ οι νεότεροι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αριστουργηματικό καρτούν με τεράστια επιτυχία!

Πηγή: https://youfly.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *